Tuesday, 12 June 2012

Bufday aku yg ke 23 thn..

assalamualaikum...
minggu lepas bufday aku,,,, 09 jun 1989...NI la tanggal tarikh aku di lahirkan..
tempat lahir aku kat hospital kuching sarawak..bukan tempat2 kucing besalin au...
tapi name hospital 2 cm 2...hihiihihhh...
epi bufday nurul yg ke 15 tahun..hahahhahaaaa
sedih sikit la tahun ni nyer bufday...mr pakwe aku menyibukkn diri dia ,...nak study..al maklumlah...
org xhabis la belajar...so hari tu aku xwat ape2 pon...just g uma mmbr aku kawin then teman mak aku beli hadiah,,,
aii..xpyh nk brgn sgt la..bkn hadiah tok aku...hadiah abah...yg merupakan hari jadi nya sama degn aku..tahun je lain..
09 jun 1963....sonok dapt hadiah kan...aku pon beli kan abh baju jgk la...huhuhu...tp aku je xde hadiah...
actually mr pakwe nak beli kan aku bear mase bufday aku....tapi aku ni glojoh mintak awl sgt...xrase pon besnye dapt hadiah awl2..sbb bear yg ak name dd 2..da bau air liur basi aku je...mane taknye..mlm2 je aku plok dia...yela pgnti bntal plok la..sbb dia gmok n gebu tok di plokk.....pas 2 aku g uma nenek ...jenguk mak tam n nenek...smpai kol 8.30 baru blik..mklmla nk layan adik spupu aku yg nyk ckp 2..smpai xsdr ari da mlm...habis mase 1 hari aku cuti...besoknye keje mcm biase....aku sorg2 dok mrlangu kat opis 2...sambil reply wish2 kawn kat fb yg wish bufday...isnin lak kak liza bg hadih 3 biji coklat kt aku dan fayrus bg tudung n coklat..tq very2 much yer semua...ok la..kat sini gak aku nk snaraikan org2 yg wish aku.. dlm msg...pada hari gembire aku...sebab makin ari aku rase makin mude dr biaser...hihihi..

xsangka tikus aku minah pon bg kek....hahahaha

kan bagus kalo de someone yg gift kasut kat aku ke..hihihi...

org hebat yg wish bufday saya#
1. Muhamad Mawardi Zainudin - 12.03a.m
2. Prince Awan - 1.09 a.m
3. Ainur(bes bff) - 4.55 a.m
4. Nor Hidayah -10.31 a.m
5. Liezah Gulzz - 8.24p.m

tq atas ucapan anda semua...dan semua yg telah wish kat fb ni...

pnt la merepek..ok la...bye..

sila comment di bawah :)

No comments: