Tuesday, 19 January 2016

AKU ..

Assalamualikum,,

haha,,, dah lame dah rasenye...
xmengupdate blog ni..bukan sebab xde mase..
tapi sebab malas yg amat terlampau melampau..kebabommm
hahaha..

hidup still macam ni lagi masih single..
masih sorg2.. semuanya masih2..masih.. masih..masih
dan MASIHHH !!! sekian terima ksih..

nak buat macam mana..bukan tak laku...
masih meletops lagi ok..

tapi aku ttp letakkan jodoh aku di tangan tuhan...
sebab..DIA dadalag perancang yg paling terbaik
seanteroo dunia ni kan..

so aku just go on..kalau ade kesempatan ..berjodohla aku dengan 
insan yg bergelar lelaki,,

tapi kalo tak sempat,..hahaha..harap paham2 jela yer,,
ajal maut semua kt tangan DIA..

aku still lagi macam dulu..
still lagi bekerja ditempat lama..
masih lagi...pejam celik..pejam celik...dah nak dekat 8 tahun aku kat sn..spe sngke kan
aku ni memang jenis yg setia...setiawangsa kan..

Azam baru..aku mmg xde..sbb azam aku dlu2 pon belum terlaksana lagi kan..
saborr jela,,,

so aku pon tibe2 dah xde idea nak merepek meraban pe tah..
sebab sekeliling aku heboh nau org dok jawab exam PTD
ok la nak stop dah ni..

nanti ade mase aku update lagi yer
tak minggu depan..bulan depan..tak bulan depan..
tahun depan tak tahun depan..tahun seterusnya2 la..


sila comment di bawah :)

No comments: