Wednesday, 6 March 2013

Kemalangan di pagi hari...

Haii..

meh sini pinjam telinga sattt... aku nak story skit kisah dogeng aku...ops! macam lagu stacy plak,,,hihi...
aku tak tau pe malang sgt aku pagi ni...org kata malang tak berbau....tp malang aku ni berbau..bau telur lagi...peh! termuntah2 aku...

ni ,mesti korg pikir ada org baling telur kat aku...baget2 org smbut hari jadi gitu...no...no...no ok!

tu untuk bdk2 kcik je yer...cerita aku bermula apbila aku masuk je pjabat...aku terbau sesuatu yg agak bacin...aku pon mencari2 di manakah bau itu...dan tetibe mataku terpandang 2 biji telur ostrich yg tersergam cantik keputihan di situ...mesti korg ngh pk mcm mn telur ostrich ade dlm pjbt aku kan...n msti korg pk aku keje kat zoo kan...ah..lantak la...tu semua rahsia ea...

smbung smula..aku pon nak agkt la...sbb baik ati takut bl org len masuk nnti berbau ...aku pon agkt la paper bag yg berisi telur tu...tetibe xsmene2...gedebussss!!!!!

pe lagi telur jatuh la..btol2 kat kaki aku...amaekaw...padan muka aku...dah la arini ni aku sgt ayu berbaju kurung pink...habis melekat2 telur tu kat kain...eeeeeuwwwww...dah la bau...bapak busuk...korg tau...aku terus je basuh kain aku yg kn telur tadi...lps tu..aku nak masuk bersihkan telur yg berderai tu...aku keluar balik dr pjabt...sbb aku rase semua isi perut aku berlumba2 nak keluar bersama2...hah!

dan aku terpakse merajinkan diri tok membasuh lantai-lantai yg terkena telur tu.....adoyai..waktu pepgai cm ni..biasernye aku mask kje...smpt la bmesra dgn fb dan twitter...skodeng2 org...tp tok arini...aku hbskn ms 2 jam tok semua ni...dan aku terpakse memalukan diri utk meminjam baju dr akk kat tmpt kje...

nasib baik bos aku tak datang kalo tak muntah katak dia bau bnd busuk ni...dah la dia mngndung...wewi pe la malang kan aku...dah la jatuh...di timpa telur...malang berbau telur plak tu....


hah tgk betape besarnye telur ni..aku rase sbijik utk 30 biji tlur ayam,,,,bayangkan betapa bhgianya pagi2 lap  telur ni..hahahahahaha
waaaaaa.....!!!!! sila gelakkn aku beramai2 ok... korg..

sila comment di bawah :)