Monday, 4 March 2013

Gift...suprise for me...

Haii korg2 kat luar tu..meh sini aku nak habak sikit...aku nak show off skit brg2 yg aku syg pemberian dari si pakwe ni..hihi...jap2 sebelum korg ingat aku tipu meh aku tunjuk bukti akit..jgn memain yer,,,,sekeh pale kang...

hah yang ni koleksi buku novel aku,,,yer2 tak banyak macam korg..tp aku paw si pakwe aku tu au..bkn senang..nak kena melutut..merayu..menangis ..hentak2 kaki baru dapat au...hihi...guna baucer student dia jer..wah! untung nye paw org...


see..aku tak tipu au..bebaru ni...korg nmpak tak novel bila blooger jadi maid tu...hah....ngn buku resepi tau..jgn jeles ok..novel bila blogger jadi maid tu mmg bes...aku ni kalo citer tu bes susahla nak bhnti bace..kyusuk n fokus je....bl da fokus satu hari pon boleh abis...so aku dah katam la bc novel tu..xpasal2 tak bacaan nk bace lagi..adoyai...gatal sgt baca cpt2...ish2...


ni plak kolesksi bebear aku..hahaha..tq awok..tap sya rase macam nak mintak lagi satu la..sbb semua dah penuh dgn peta-peta asia au..pnt sy lukis...hihi..comel kan...dah2 aku tau korg nk ckp si pkwe sweet la tu..xmo puji lebih..kng kembg semangkuk lak dia..hihi

hah nmpk tak baby baju merah yg comel tu..hahahaha..aku le tu..botak dan sjk azali nampak mcm kasar n gagah perkasa au..sblh tu abg kesayanagn aku au...xmo ngorat..dia dah di cop ok...kirim slm kat dia pon xboleh ok!...and now aku yg sekarang seteleh berusia 24 tahu..manis lagi sweet ok..alalala...ayu gitu...pless jgn muntah hijau kat sni yer...


ok fine..aku nak out dlu..pas jugak gian nk update blog...tq sudi bc yer..nnti aku upah cekelet au...bye


sila comment di bawah :)