Wednesday, 12 June 2013

Saturday, 8 June 2013

bufday to me...merangkap hari tua aku yg ke 24 thn

haiii...

hari ni hari ketuaan aku,....so aku sndiri nak wish... "" selamat hari jadi Nurul "" hihi

nak makan kek la...tp spe nk beli kan ea..ala xkn nk beli sndiri x syok la kan,.,,

aku rindu la nak dgr org nynyikan lagu bufday kat aku,....smpai skg xde...huaw.....huaww...

sedihnye...
terima kasih en dinasor hijau bawak kek ni..susah2 je...hahahah.

biar aku nynyi sndiri la...

'' hepi bufday to me....''
''hepi bufday to me'''
''hepi bufday to me..'''
epi bufday to me...


''allah selamat kan aku '''
;;allah selamat kan aku;''
''allah selamatkan aku''
''allah selamat kan aku........


hahahaha...puas pon... wpon sore aku semerdu siti nurhaliza...tq pada sape2 yg wish..lap u...ok..




sila comment di bawah :)

Sunday, 2 June 2013

minggu temuduga

asalamualaikum all...

bg saper yg bace blog ni..nk wish tq yer..sbb sudi singah sahur di sini yer..hiihi..

korg nak tau tak..esok aku ada ujian bertulis dekat +Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah  ...

wish me luck ok semua..

opss lupe lak..

rabu plak aku nak pergi test ujian fizikal polis woi..

alamak...dalam waktu sesingkat ni..aku tak kuat utk mmbawa lemak-lemak ni berlari bersama....habis la..

aku pon tak kisah dapat ke tak..sebab..mlas nak mgh



arap..tapi hope yg mbmb tu aku lulus ujian dia...

AMIN...

sila comment di bawah :)