Sunday, 11 March 2012

Sunway here i came...

Hye ...
I want to go to sunway lagoon
mesti seronok..boleh mandi..
aku try research kat internet harga package dia...
boleh tahan jugak la.. kslsu tak percaya koreng boleh g kat laman web dia..


aku baru membuat perancangan nak pergi kat sini...
dalam bulan june rasenye...
hihi..
xsabarnye rase...

bukan apa selame bertahun-tahun aku dah lama tak mandi dan tak pernah pergi ke tempat-tempat macam tu..
maklumlah...aku bukan orang senang...

kat sini aku nak share gambar2 yang membolehkan aku teruju n terlompat2 macam nak pergi sana sekarang...hihihi..toin2x






amacam...best x...saper kate kat malaysia ni xde tempat2 menarik...SAYA BANGGA JADI ANAK MALAYSIA..hihi


sila comment di bawah :)