Monday, 10 December 2012

Haluuuuuuuuuuuuuuuuuu...

Aiii... hari ni aku nak upload design banner yang aku wat untuk family day next week...yuhu...tak tau bos nak pilih yang mana..sap suruh bos bagi aku design kan..hihii...

1.Ni design pertama paling simple...5 saat je da siap...mmg xcantik..


2. Yang kedua ni agak buruk...dan macam budak2 tadika je yang design kan...tak caya jom tengok sesama...


taraaaaaaaaaaa....

3.tol x...yang ni design kire idea baru je nak melekat dekat otak...hihi...teknologi hijau betul la...


4. Design seterusnya ada kemajuan lagi..setalah merefer beberapa baner di internet...jeng-jeng....ade strawberi gitu...


5. and the last..design...yang aku rase paling cantik dari semua kat atas....

sebab apa aku cakap cantik...sebab lengkap dan menepati tema..hijau dan biru...hahahaha

agak-agak la...mana satu yang akan terpilih kan..just wait n see yeahh..byee..



sila comment di bawah :)

No comments: