Friday, 6 July 2012

cerite hari ni...


ok...aku nak story mori sikit...tentang pe aku wat n ngah wat skg,.ops2...xmo la citer arini..nak citer pasal semalam ....semalam aku bebusy sgt2...pagi2 bute lagi...aku wat macam2 perkara....firstly bgn pagi2 siap2kan diri...pas tu aku dengar hujan tik..tik....tikkk...kt luar..alamak..nasib baik aku da prepare beli kete comel aku awl2 g...ms mule2 keje...xde la aku basah lencun dalam ujan.aku pon panas kan enjin kete...sambil tekan2 minyall...brommm...brommm...brommm!!!...tb2 datang la 2 org adik jiran2 aku yg nk tumbang kete aku...teringat lak ms sekolah dulu...slalu gk ak tmpng org...pas 2...terdetik dalam ati aku...dekat en pakwe ...cmner dia nk g praktikal ni....msti basah lencun..kalo praktikal dekat kilang ke..kat industri biase xpe..ni mahkamah...dengan baju sesemart sgt..kn ujan..aku p;on send sms kt dia tny....cmne nk g prktikal...dia pon xtau..aku offer la...tok hantr dia....dia ok je...ak xkisah pon..jnji dpt tlg org...pas hntar mk ak g keje...aku terus hntr dia...smpai kt tmpt kje dia lmbt..kol 8.30....kesiannya dia.....aku pon ksian.....gk...fisrt time masuk keje lambt..nasib baik adik2 praktikal ni punch cardkan aku..tq very2 much...hihi...ptg lak balik...aku amek mak....hantr kat uma...tukar bj...n amek en pakwe la...smpai uma..kol 6.30 ptg....pdt jadual aku smlm..tok arini...ak xtau la...xde mood tol nk kje...so x wt kj pon la...hihihi...sbb tu aku citer pasal smlm..kalo arini xtau nk citer pe sbb mmg xwat kj pon..k la..bye

sila comment di bawah :)

No comments: