Sunday, 1 April 2012

Blogger yang fofular...

Haii...aku nak story mory sikit blogger yang aku rase sangat fofulars abad ni...
Yang berjaya mendapat ranking pertama bagi aku ialah.......jeng jeng jengggg!! jatuh kepada Raja Petra...OPSS!! hihi xla..xla...gurau je....kena saman lak t..hikhik..Penguguman semula...

1. Blog Irene Marcello

- Dia ni aku xkenal sangat la...first sekali aku kenal dia bila aku bk fb and than aku jumpe gambar dia bertunang kat fb abg dia yang merupakan photographer dan blogger yang terkenal jugak la iaitu Aizul Marcello..Cantikkan...mmg full pakej dia ni...Setahu aku dia ni orang masjid tanah...satu kapal dan kampung ngn aku jugak...tapi aku tak pernak bersua pon...Tahniah irene ...moga terus rajin berbelogger..ramai yang berminat nak tau kisah hidup anda...Hahh  sape yang masih x jadi followers lagi..rajin2 la singgah di blog dia ea... ni aku bagi link ..
http://irinenadia.blogspot.com/

Ok di ranking yang kedua plak.,,,Ak rase abg si Irene ni la.,..Aizul Marcello..


2.
.tak berapa kenal sangat la...mybe bukan sejantina dengan aku kot..hahahaha..jangan mare yer..Aizul ni umur samer dengan aku...golongan muda mudie jugak la...seangkatan lah kite yer...aku suker tengok gambar-gambar yang di ambil oleh aizul ni...santekk2 melaka...opss belaka...Dia ni sangat kaya dalam usia mude...pehh...tabik spring la...kalau de duit lebih tu campak sikit la kat aku ni...huahuaaa..hihi...ni gambarnyer...hah..jangan dok tenun lama2 sgt...sblh dia tu kucing kesayangan dia nama ala2 omputih.. xaara..hihi...aku rase harga kucing dia ni boleh buat hantaran kawin tok aku...huh!...xpela..aku kutip je la kucing2 terbiar kat tepi jalan jela...xmampu mak nak!
saper nak explore blog dia ni link ea..



3. Si comey.. YUYU ZULAIKHA...
-comey kan...ni dia cek nak habaq mai...name di yuyu zulaikha..tinggi kan dia....hihihi...gurau yer yuyu...yuyu ni sebaya ngan aku gak....tapi nampak mude g aku la...hmmm...amek la yuyu..xheran pown...dia ni...aku suka cara penulisan dia...ala2 santai...tergelak jugak kadang2 bace blog dia.....tulisan dia secomel tuan badan ..hihi..aku respek dia ni...peramah sangat..pernah jugak aku hantar kat wall fb dia..igatkan xbalas..
xsia2 ...baru je send da dia reply...hah kantoii...xfokus mase stdy kan..hahaha...

kalo saper yang nak follower si comel ni ni link dia.. http://kupukupukecik.blogspot.com


4. Nisa Kay... si kurus keding...ehh,,,,gurau2..t i plak kn sman...si manis...


hahaha..teringin nak dapat badan cam dia ni..kurus je,,dulu aku pon macam ni jugak...(ala2 memotivasikan diri sendiri)...dia ni bagus..suke sangat menonjolkan diri...kena kritik pedas dekat youtube pon masih gagh berdiri...cayok2..daripada mata kasar aku..blog nisa ni macam blog cara nak jadi stylish la...de gambar cara make up..macam 2 lagi la tutorial yang dia buat,...banyak nyer mase dia kan..huh...cmburu ...




and lastly....ni la blogger paling terok sekali...jeng2...jeng2..jatuh kepada aku..si jambu batu..
hahaha..


- ok la ..ni je aku dapat share kat semue blogger yang sudi baca kemerapukan aku dalam post ni..jangan salah paham lak yer ranking aku ttpkan ni...atas tinjauan aku yang sgt profesional ni..hahaha..saper2 yg der tau blogger2 yang terkenal selain orang2 hebat kat atas sila2 la bgtau yer...ok...bubye..



sila comment di bawah :)

4 comments:

sya said...

thnx for sharing..done follow u..hoping from you back..

geez said...

Tq for sharing.. salam perkenalan.

mcyah_vespa said...

yess...sy org ke 100 follow awk..hehe..nice blog...already follow u..follow me back dear :)

http://mcyahvespa.blogspot.com/

Jambu Batu said...

tq mcyah_vespa ...tahniah sebab jadi orang yang ke 100,,nak bagi ape ek!,,,hihi bagi ucapan jela...tq