Monday, 23 January 2012

BORING VS BOSAN

hAIII...
hari ni aku kena keje sesorang je...adoii Bosan teramat sangat...apa boley buat nak carik rezeki lebihla katakan...hmmmm..
dari pagi sampai petang aku buat cover note...alhamdulilah siap jugak akhirnya...tak la aku terase makan gaji buta je...hihihi

sekurang2nya siap jugak kerje aku kan...tadi aku buka on TV3...JUST NAK TENGOK MOVIE....aku tengok cerita Gemersik rindu...AKU TAU movie tu da hot sekarang...kerja aku ni tak tentu masa....sekurang2nya dapatlah aku tengok cerita fov aku kat tv 3 jika aku terlepas...Terima kasih TV online TV 3 IS THE BEST  .... memang best giler...aku geram betul tengok Si sufian 2...sampai ati wat raihana macam tu....mmg dia obses tol.....kat raihana...tapi dalam pemikiran aku,,si sufian tu sebenarnya tak buat ape2 pon kat raihana tu...sajer nak pakse ana terima dia...tunggu jela episod minggu depan tak sabar rasenye...pas 2 aku tengok cerite AISHITERU...yg macam muzik yang ada dalam blog aku ni...bes jugak la...tapi xstanding Vanila Coklat...cerita ni...lebih kepada cerita kawin pakse remaja la....aku boleh masuk jugak la tengok cerita ni,,,sebab mungkin aku pon masih remaja gak...heheheheh :-) ( PERASAN JER...)...ok la...aku nak mengira lak ni...nak bermain dengan kalkulator aku lak,,,,maklumlah...bos da balik...aku perlu siapkan semuaaa kerja aku yang tertangguh...BYE

sila comment di bawah :)

No comments: